Header

Vrhovni sud Crne Gore

Vrhovni sud Crne Gore Zvanični sajt

Action Bar

Pregled Sadržaja

Vrhovni sud Crne Gore tradicionalno sprovodi aktivnost "Otvorena vrata" u cilju jačanja transparentnosti svog rada i predstavljanja javnosti rezultata rada i budućih prioriteta crnogorskog sudstva.

U okviru ove aktivnosti, sagovornici razmjenjuju mišljenja o aktuelnom stanju u crnogorskom sudstvu i izazovima sa kojima se sudovi susrijeću, naročito u svjetlu ispunjavanja obaveza predviđenih Evropskom agendom.
           
Sa velikim zadovoljstvom Vrhovni  sud Crne Gore otvara svoja vrata 5. decembra 2018. godine, u 12:00 časova studentima Pravnog fakulteta Univerziteta Crne Gore, koji su imali izlaganja na III Internacionalnoj konferenciji “Reforma pravnog sistema Crne Gore - pravosuđe i temeljna prava”.

Pozivamo novinare, fotografe i kamermane da prisustvuju uvodnom dijelu "Otvorenih vrata". Potvrdu prisustva je potrebno poslati putem emaila na adresu: ksenija.jovicevic@sudstvo.me.

Predstavnicima medija preporučujemo da budu u Svečanoj sali Vrhovnog suda Crne Gore, najkasnije do 11:45h, iz logističkih razloga.
 
Kabinet predsjednice
 

Language Selector