Header

Vrhovni sud Crne Gore

Vrhovni sud Crne Gore Zvanični sajt

Action Bar

Pregled Sadržaja

 
Predsjednica Vrhovnog suda Crne Gore, gđa Vesna Medenica, održaće konferenciju za medije u srijedu, 24. aprila 2019. godine, u 12:00 časova, u  Svečanoj sali Vrhovnog suda Crne Gore.

Na konferenciji će biti predstavljen Godišnji izvještaj o radu Vrhovnog suda Crne Gore i izvještaj o radu sudova opšte i posebne nadležnosti u Crnoj Gori za 2018. godinu.

Ovim putem ljubazno pozivamo novinare i snimatelje da medijski proprate najavljenu konferenciju. Preporučujemo da budete u svečanoj sali Vrhovnog suda u 11:30 časova, iz logističkih razloga.

Mole se predstavnici medija da svoje prisustvo potvrde najkasnije do srijede, 24. aprila u 10:00 časova, putem email adrese portparolke suda: ksenija.jovicevic@sudstvo.me.

Za sva dodatna pitanja o konferenciji možete nas kontaktirati putem navedenog email-a, ili na broj telefona: 020/665-405.

Članom 50 Sudskog poslovnika propisano je da sud informiše javnost o svom radu organizovanjem konferencije za medije najmanje jedanput godišnje, kao i da sud može informisati javnost o svom radu i na drugi odgovarajući način u skladu sa zakonom i Sudskim poslovnikom.
 
Kabinet predsjednice
 

Language Selector