Govor predsjednika Osnovnog suda u Rozajama povodom primanja pohvale

26. 10. 2011.

CETINJE, 29.10.1999.godine.
 
 
 
 
            Zahit Camić, Predsjednik Osnovnog suda, povodom prijema pohvale Osnovnom sudu u Rožajama, na svečanosti koja je tim povodom organizovana u Vladinom Domu u Cetinju,  prisutnima se obratio riječima:
           
            Gospodine Predsjedniče Vrhovnog suda, dame i gospodo,
            Primajući ovu plaketu, sa osjećanjem posebnog zadovoljstva želim da se u ime svih sudija Osnovnog suda u Rožajama, svih službenika tog suda i u svoje lično ime najsrdačnije zahvalim na dodjeli plakete kojom je Osnovni sud u Rožajama pohvaljen za ostvarene rezultate u proteklom periodu.
            Posebno zadovoljstvo mi čini okolnost što se ovakvo priznanje dodjeljuje Osnovnom sudu u Rožajama u godini kada se dodjeljivanje plakete po prvi put uvodi u oblasti sudstva, kao priznanje za radne razultate, nadam se da će ova plaketa za kolektiv Osnovnog suda u Rožajama i za sve sudove u Crnoj Gori biti podstrek u smislu  dodatnih napora radi ostvarivanja još boljih rezultata.
            Koristim ovu priliku da svim sudijama i službenicima u sudovima Republike Crne Gore čestitam 29. oktobar - Dan crnogorskog sudstva, da svima poželim dobro lično zdravlje i ostvarivanje još boljih rezultata