SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

30. 05. 2019.

Na sedmoj sjednici Sudskog savjeta, održanoj 30.5.2019. godine, obavljen je intervju sa kandidatom prijavljenim na javni oglas za izbor predsjednika Privrednog suda Crne Gore, Blažom Jovanićem, dosadašnjim predsjednikom ovog suda, zatim sa kandidatima za izbor predsjednika Osnovnog suda u Podgorici, Zoranom Radovićem, dosadašnjim predsjednikom i Željkom Jovović, sutkinjom ovog suda.
 
Takođe, obavljen je intervju i sa kandidatima prijavljenim na oglas za izbor predsjednika Osnovnog suda u Kotoru, i to sa Brankom Vučkovićem, dosadašnjim predsjednikom i Predragom Krstonijevićem, sudijom ovog suda.
 
Zatim, obavljeni su intervjui i sa kandidatima sa izbor predsjednika Osnovnog suda u Baru, Goranom Šćepanovićem, Osnovnog suda u Plavu, Hilmijom Suljkovićem, i Osnovnog suda u Rožajama, Zahitom Camićem, dosadašnjim predsjednicima ovih sudova, kao jedinim kandidatima.
 
Odlučeno je da se nastavak sjednice održi u ponedeljak, 03.juna 2019.godine, sa početkom u 13 časova, kada će se i donijeti odluke o izboru.
 
Današnjoj sjednici prisustvovali su i predstavnica NVO Akcija za ljudska prava Martina Markolović i Danilo Ajković iz informativne redakcije FOS Medija.

Ostale informacije