Čestitka predsjednika Vrhovnog suda povodom jubileja RTCG

-generalnom direktoru, gdinu Radu Vojvodiću-
 
 
Poštovani gdine Vojvodić,
 
 
U ime crnogorskih sudija i svoje lično, Vama, direktorima Televizije i Radija Crne Gore, Radojki Rutović i Radojici Bulatoviću, novinarima i ostalim zaposlenima u Javnom servisu Crne Gore, iskreno čestitam proslavu 70 godina postojanja Radija i pedeset godina Televizije Crne Gore.
 
Višedecenijsko trajanje na medijskoj sceni naše države u turbulentnim istorijskim društvenim i političkim događajima koji su obilježili epohu za nama, učinio je Javni servis Crne Gore pionirom objektivnog i profesionalnog izvještavanja čineći generacije naših građana neraskidivo vezanim za vašu medijsku riječ.
 
Radio televizija Crne Gore, u eri pluralizma i konkurencije medija gdje opstaju samo najbolji, uvijek je bila uz nacionalno sudstvo, spremna da reforme, dostignuća, ali i nedostatke u radu sudova odgovorno i nepristrasno prikaže i informiše njene gledaoce, a istovremeno postojeće i potencijalne korisnike sudskih usluga.
 
Stoga sam čvrsto uvjerena da će u vremenu koje je pred nama Televizija i Radio Crne Gore, pouzdanim i profesionalnim javnim radom, doprinijeti nezavisnom, etičkom i objektivnom izvještavanju građana o svim aktuelnim i predstojećim događajima od važnosti za sudski sistem, vladavinu prava i ostale oblasti društveno-političkog i ekonomskog razvoja naše države.  
 
Ubijeđena da ćemo u procesu evroatlantskih integracija zajedno biti svjedoci novih pobjeda nacionalnog sudstva i Crne Gore, uspješne međusobne saradnje i trajanja nacionalnog Javnog servisa,
 
Kao predsjednik Vrhovnog suda i vaš gledalac još jednom Vam čestitam jubileje vrijedne dubokog poštovanja.
 
 
S uvažavanjem.
 
Predsjednik Vrhovnog suda Crne Gore
Vesna Medenica

Ostale informacije