Obavještenje za medije

Konferencija "Uloga predsjednika sudova u ostvarivanju principa nezavisnog i odgovornog pravosuđa", 26. jun 2017. godine hotel Park, Bijela

22. 06. 2017.


Programska kancelarija Savjeta Evrope u Podgorici u saradnji sa Vrhovnim sudom Crne Gore i Sudskim Savjetom Crne Gore organizuje konferenciju pod nazivom: „Uloga predsjednika sudova u ostvarivanju principa nezavisnog i odgovornog pravosuđa“.   

Svečanost otvaranja počinje u ponedjeljak 26. juna 2017. godine  u 10.00h, hotelu Park u Bijeloj  i biće otvorena za medije.   

Na otvaranju konferencije će govoriti gospođa Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda Crne Gore, gospodin Mladen Vukčević, predsjednik Sudskog savjeta Crne Gore, gospođa Marijana Laković Drašković, generalna direktorka Direktorata za pravosuđe u Ministarstvu pravde i gospodin Simon Tonelli, Šef divizije za pravosudnu saradnju Savjeta Evrope.
   
Kontakt osobe za medije su: gđa Bojana Bandović, savjetnik u Vrhovnom sudu (bojana.bandovic@sudstvo.me , tel: 067227772)  i gđa Vesna Keković, asistent na projektu u Programskoj kancelariji Savjeta Evrope u Podgorici (vesna.kekovic@coe.int , tel: 067540500).   

Konferencija se organizuje u okviru projekta „Odgovornost u pravosudnom sistemu“ koji je dio zajedničkog programa Evropske unije i Savjeta Evrope u Crnoj Gori pod nazivom “Horizontal Facility for Western Balkans and Turkey“.  
 
                                                                                                           Kabinet predsjednice

Ostale informacije